Spre tine

Astăzi am plecat din nou spre tine cu același gând, am vrut din nou să-ți spun ce simt cu adevărat, am vrut să-mi iau inima în dinți, să-ți spun cât de nefericită sunt, să-ți urlu în față durerea ce-o simt…am uitat însă că o să te văd, că o să mă pierd în privirea ta și o să mă umplu iar cu iubire. Ce copil pot fii uneori! Știu sigur că tu nu mă vrei în viața ta, că nu ți-ai plănuit o viață cu mine, că sunt în viața ta doar în lipsă de altceva mai bun.
Sufăr și mă consum de fiecare dată când îmi amintesc că deși nu mi-ai dat niciun motiv să te iubesc eu o fac fără limite,exact, fără limite. Mă mint singură că tu mă iubești, doar că ești mai rece și nu îți arăți sentimentele, dar tu o faci deoarece ele nu există.
Îți amintești de prima dată când ai spus că nu mai vrei sa fi cu mine? Am acceptat despărțirea atât de ușor, încă nu te iubeam, însă tu te-ai întors și ai început un joc care a continuat mult timp.
Nici acum nu mi-ai spus de ce ai făcut-o, de ce te-ai întors dacă nu mă iubești? Spui ca nu vrei să mă ții în loc dar nici nu mă lași sa plec. Am ajuns captivi în jocul tău, suntem în acelaşi stadiu de atâta timp încât nici nu mai știu ce sunt: o străină sau o parte din viața ta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s